Marketing

www.historija.ba nudi Vam mogućnost povoljnog reklamiranja. Stranica trenutno sadrži preko 700 događaja u bazi podataka. S obzirom da je stranica još uvijek u fazi razvoja, baza podataka se proširuje novim tekstovima, a svakodnevno bilježimo rast broja posjeta. Mnogo je razloga zbog kojih bi Vaša kompanija trebala imati reklamni prostor upravo na ovoj stranici, a jedan od njih je i podatak da je www.historija.ba jedina bh. stranica koja se bavi ovom tematikom, te da stranicu posjećuje publika različitih profila, zanimanja i pogleda na svijet. Hiljade posjeta dnevno, hiljade potencijalnih klijenata Vaše kompanije - hiljade razloga da kontaktirate našu marketing službu! Cjenovnik naših usluga možete preuzeti ovdje, a pozicije i dimenzije banera za reklamu možete pogledati u foto-galeriji.

S obzirom da je stranica kreirana s ciljem da podigne nivo znanja, prije svega omladine, a zatim i cjelokupnog bh. društva, te da promoviše i afirmiše Bosnu i Hercegovinu, nudimo i mogućnost besplatnog reklamiranja za udruženja i organizacije, koje za cilj imaju afirmaciju i promociju Bosne i Hercegovine, humanitarnih akcija, sporta, umjetnosti i kulture.

Ukoliko se želite reklamirati ili potražiti dodatne informacije o marketingu na našoj stranici, možete to učiniti ovdje.

Foto galerija:


Prijatelji stranice
Facebook page
PRETRAGA:Uslovi korištenja | Marketing | Želiš pomoći? | Kontakt 2021 © historija.ba